De CityCard Gent is de voordelige all-in toegangskaart tot alle belangrijke monumenten, musea én topattracties van Gent. Ze geeft ook toegang tot een boottochtje en de kaart is bovendien geldig op de bus of tram.

Om gebruik te maken van dit all-in pakket betaal je slechts 30 of 35 euro! Daarmee kun je respectievelijk 48 of 72 uur lang de stad induiken.

Voor kinderen en jongeren tot en met 18 zijn de meeste Gentse musea gratis, dus een CityCard biedt hen wellicht geen voordeel.

Het STAM, MSK, S.M.A.K., MIAT en Caermersklooster zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Hun begeleiders kunnen deze musea gratis bezoeken.

Bij elke toegang wordt de kaart ingelezen. Behalve op tram of bus. Daarom moet je de begindatum van gebruik invullen op de achterzijde en de pas aan de chauffeur tonen. 

Extra voordeel

Met de CityCard kun je ook de restauratie van het Lam Gods van dichtbij bekijken. Zowel de triptiek zelf in de kathedraal als de panelen die worden gerestaureerd in het MSK én de tentoonstelling in het Caermersklooster.

Je kunt de CityCard Gent hier bestellen of kopen in:

Voorwaarden gebruik.