11°C / 52°F

Gebroken bewolking, motregen

Zoeken

Concerten

Concerten

Hier vind je de voornaamste concerten van de Gentse concerthuizen. In een van de vele muziekcafés ontdek je misschien het talent van morgen.

Jazz in ‘t Park

Jazz in ‘t Park

Jazz in ’t Park wil een zo breed mogelijk publiek laten kennis maken met de hedendaagse Belgische jazz, door gratis maar hoogstaande concerten te programmeren.

Lees meer ...

Stef Bos

Stef Bos - Mooie Waanzinnige Wereld

In 2015 is het 25 jaar geleden dat Stef Bos doorbrak. Een moment om bij stil te staan, maar dan wel met de blik naar voren en een explosie aan nieuwe songs!

Lees meer ...

The Ten Tenors On Broadway

The Ten Tenors On Broadway

Bij The Ten Tenors gaan klassieke en rock muziek hand in hand. In deze voorstelling trakteren op ze je op de grootste hits van Broadway. Laat je verrassen en meeslepen door deze 10 zeer talentvolle Australiërs.

Lees meer ...

Cappella Mediterranea

Cappella Mediterranea © Jacques Verrees

In 2002 kwam een magistraal zondvloed-oratorium uit 1682 weer boven water: een ‘dialoog voor vijf stemmen en instrumenten’ van de Siciliaanse componist Michelangelo Falvetti.

Lees meer ...

Brussels Philharmonic

Brussels Philharmonic - Der letzte Mann © Murnau

In 2002 werd de soundtrack van de waanzinnige, wonderlijke zwart-witwereld van Der letzte Mann schitterend georkestreerd. Brussels Philharmonic brengt nu de live-versie.

Lees meer ...

Wat is er te doen?

In de kijker

Kerstmarkt Gent
De chalets van de kerstmarkt slingeren zich een weg van het Sint-Baafsplein tot op de Groentenmarkt.
Lees meer ...